Nanobilim ve Nanomühendislik Doktora Programı Öğrencimizin Başarısı

22.01.2021

Nanobilim ve Nanomühendislik Doktora programına kayıtlı öğrencimiz Selçuk Kaan Hacıosmanoğlu’nun, Doç. Dr. Murat Kazanci danışmanlığında yaptığı Yüksek Lisans Tez çalışması “SPECTROCHIMICA ACTA” dergisinde yayınlanmak üzere kabul edildi. 100-2000 YÖK Doktora ve TÜBİTAK bursiyeri olan öğrencimizin tez çalışması aynı zamanda TÜBİTAK tarafından da desteklenmektedir. Çalışmanın ismi: “Synchrotron Fourier Transform Infrared Microspectroscopy (sFTIRM) Analysis of Unfolding Behavior of Electrospun Collagen Nanofibers” olup, malzemenin hazırlanması Üniversitemizin BİLTAM Merkezi Araştırma Laboratuvarında, Karakterizasyon testleri ise SESAME (Ortadoğu Sinkrotron/Radyasyon Merkezi), Ürdün’de yapılmıştır. Ürdün’de SESAME’de bir hafta misafir edilen öğrencimizin yurtdışındaki masrafları SESAME/UNICEF tarafından karşılanmıştır.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.