Enstitümüz Öğrencisi İsmail ERGUN Mansiyon Ödülüne Layık Görüldü

14.07.2020

Kısa adı Deniz Ticaret Odası olarak da bilinmekte olan İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası (İMEAK-DTO) tarafından Ar-Ge ve inovasyon kültürünün gelişmesi, yeni deniz teknolojileri ile yüksek katma değerli üretim ve ihracat hedeflerine katkı sağlanması amacıyla düzenlenen “Denizci Millet, Denizci Ülke Fikir/Proje Yarışması düzenlenmiştir.

Enstitümüz İş Sağlığı ve Güvenliği Lisansüstü Programında Prof. Dr. Emine Can ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖLMEZ’in  Tez danışmanlığını yaptığı öğrencimiz Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi İsmail ERGUN mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştır.

IMEAK DTO tarafından düzenlenen projelerin final sunumu ve değerlendirme konferansı 29.06.2020 tarihinde, ödül töreni ise 02.07.2020 tarihinde İstanbul’da Piri Reis Üniversitesi kongre salonunda gerçekleştirilmiş, ödülü ekip adına Enstitümüz öğrencisi İsmail ERGUN almıştır.

Ödül alan yüksek lisans öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.