Tez Aşamasındaki Öğrencilere 2. Ek Süre Verilmesi

17.12.2020

10 Haziran 2020 tarihli ve 31151 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Yönetmelik “Yükseköğretim kurumları tarafından, afet ve salgınlarda tez aşamasındaki lisansüstü eğitim öğrencilerine talepleri halinde bir dönem, afet veya salgının aşamasına göre tekrar başvurmaları durumunda bir dönem daha olmak üzere en fazla iki dönem ek süre verilebilir, verilen bu ek süreler azami süreden sayılmaz.” hükmünü amirdir.
Bu itibarla; “2020-2021 Güz Döneminde Kayıt Dondurmayan Tez Aşamasındaki Öğrencilerin” (Doktora Programında Yeterlik sınavında Başarılı olanlar ve Tez aşamasında bulunanlar, Yüksek Lisansta 2 dönemini tamamlamış ve Tez Konusu Önerisi yapmış olanlar) 29 Ocak 2021 tarihine kadar aşağıdaki link üzerinden açıklamaya uygun olarak başvuru yapması halinde, azami süreden sayılmamak üzere 2020-2021 Güz Dönemi için ek süre verilecektir.

Başvuru Açıklaması:
Destek Birimi: Öğrenci İşleri: Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Personel: Mehmet KOÇ seçilmelidir.
Talep bölümüne, Öğrenci Okul Numarası, Adı Soyadı, Program Adı ve “Yönetmelik uyarınca 2. Ek Süre talep edildiği” bilgisi yazılmalıdır.
Ek Süre Başvurusu İçin Tıklayınız