Bilgilendirme

15.03.2019

09.01.2019 tarihli ve 576 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile; Üniversitemizde daha önceden faaliyet gösteren Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Eğitim Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri kapatılmış ve alan ayrımı olmaksızın “Lisansüstü Eğitim Enstitüsü” açılmıştır.

Yeni kurulan enstitümüz üniversitemizin Güney Kampüsü A Blok 2. katında hizmet vermektedir.

2018-2019 Bahar yarıyılında kayıt yaptıran tüm öğrencilerin öğrenci kimlik kartları bastırılmış olup enstitümüz öğrenci işlerinden alınabilmektedir.

Askerlik tecili yapmak isteyen tüm öğrencilerin, web sayfamızdaki Askerlik Sevk Tehir Talep Formu'nu doldurarak  enstitümüz öğrenci işlerine teslim etmesi gerekmektedir. (Lisanstaki eğitimden farklı olarak Lisansüstü eğitimde askerlik için bireysel talep oluşturulması gerekmektedir.)

Öğrenci Belgesi ve Mezuniyet Belgesi e-devlet şifresi ile ilgililer tarafından e imzalı olarak (onaylatma ihtiyacı olmaksızın) ilgili web sayfası üzerinden alınabilmektedir. Enstitümüz öğrenci işleri bürosundan ıslak imzalı transkript verilebilmektedir.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne ait tüm diplomalar Güney Kampüs B Blok zemin katta bulunan öğrenci işlerinden alınabilmektedir.

Mevzuat, öğrencilik durumu, harç işlmeleri vb. eğitim konuları hakkında web sayfamızda ve aşağıda linki bulunan yardım sayfası aracılığıyla talep oluşturularak hızlı ve güvenli çözüm üretilebilmektedir.